Ondernemingsplan

Advies nodig bij het (laten) maken, schrijven of opstellen van een ondernemingsplan? En wilt u dat het plan ook bruikbaar is voor het verkrijgen van een lening of krediet? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij adviseren u deskundig en doelgericht bij het schrijven van uw ondernemingsplan! Het maken van een compact maar compleet ondernemingsplan is meestal nog niet zo eenvoudig. De door ons opgestelde ondernemingsplannen kunnen prima als financieringsaanvraag dienen. Bij het opstellen houden wij rekening met wat banken belangrijk vinden. Daarnaast hebben wij bij verschillende banken de juiste ingangen.
Onderzoek

Goede analyse en uitwerking voor uw bedrijfsdoelen

Voor u als (startende) ondernemer is het daarnaast van belang om te weten waar u naartoe wilt koersen als onderneming. Veel ondernemers weten gevoelsmatig wel waar ze naartoe willen. Het is echter bewezen dat een goede analyse en uitwerking van uw doelen op papier de kans op het realiseren van uw doelen vergroot. En om uw ideeën goed op papier te zetten en te vertalen naar de bank is nog niet zo eenvoudig. Daartoe is het schrijven van een businessplan of ondernemingsplan belangrijk.
Vanzelfsprekend is daar ook het opstellen van een begroting (exploitatie-, balans- en liquiditeitsbegroting) aan gekoppeld.

Het ondernemingsplan

In het ondernemingsplan stellen wij doelen voor alle aspecten (algemeen, mensen, markt, organisatie/processen, financiën) van uw onderneming. Daarbij staan wij voor realistische plannen met een degelijke onderbouwing. Wij geven de ondernemer een grote rol bij het opstellen van een ondernemingplan. Hij of zij moet er tenslotte zelf mee werken.
Scroll naar boven